Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Betalen

Bij Thefinaltouch.nl heb je de keuze uit vele verschillende betaalwijzen. Hoe je ook wilt betalen, wij staan garant voor een veilige, betrouwbare en gemakkelijke manier van afrekenen. Betalen via je eigen bank met IDeal, met creditcard, overboeking of toch liever in onze winkel? Alles is mogelijk en bovenal GRATIS.

Buitenlandse betaalwijzen

iDEAL

iDeal - Betalen met uw eigen bank

IDeal is internetbankieren die gebruikt wordt door alle grote Nederlandse banken. Hiermee betaal je direct, snel, simpel en veilig met je eigen bank. Het betalen met IDeal is gratis en je hebt er geen speciaal softwareprogramma voor nodig. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur, dan word de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Creditcard

MastercardEurocard

Betalen met creditcard is simpel, veilig en gratis. Via een beveiligde SSL-server worden alle betalingen gecontroleerd en verstuurd. Creditcardbetalingen zullen door MultiSafePay worden verwerkt. Betaal met creditcard vóór 17.00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Overboeking

Bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor overboeking sturen wij een e-mail met onze bankgegevens, waarmee je vervolgens de bestelling zelf kunt betalen. Vergeet niet het juiste betalingskenmerk te vermelden, zodat de bestelling sneller kan worden afgehandeld. Houd er rekening mee dat het proces van overboeken enkele dagen in beslag kan nemen, wat een langere levertijd tot gevolg heeft.


Buitenlandse betaalwijzen

Voor bestellingen naar België en Duitsland accepteren wij tevens de volgende betaalwijzen:

Mistercash (België)

Mistercash

Betalingen vanuit België kunnen veilig en betrouwbaar worden voldaan met MisterCash. Deze manier van betalen is gratis en eenvoudig in gebruik. Betalen met dit systeem kan alleen als je aangesloten bent bij één van deze banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING of VDK spaarbank. Betalingen via Mistercash zullen via MultiSafePay worden verwerkt. Bij bestellingen vanuit België van meer dan €100 euro betaal je géén verzendkosten.

GiroPay (Duitsland)

GiroPay

Betaling vanuit Duitland kunnen worden voldaan met Giropay. Met dit systeem is 80% van alle banken gedekt, waarmee veilig en gemakkelijk betaald kan worden. Betalen met Giropay is gratis en bij bestellingen vanuit Duitsland van meer dan €100 euro betaal je géén verzendkosten. Betalingen via Giropay zullen via MultiSafePay worden verwerkt.

SOFORT Banking (Duitsland)

SOFORT Banking

Betalingen vanuit Duitsland kunnen naast Giropay ook worden gedaan met Sofort. Hiermee betaal je gratis, veilig en snel. Bij bestellingen vanuit Duitsland van meer dan €100 euro betaal je géén verzendkosten. Betalingen via Sofort zullen via MultiSafePay worden verwerkt.


Verras je vriendin, vrouw, moeder of buurvrouw eens met een cadeaubon van Thefinaltouch.nl

Een cadeaubon inwisselen?

Cadeaubonnen zijn te koop én in te leveren in zowel onze webshop als onze winkel in Delft. Wil je een cadeaubon inleveren die in onze winkel is gekocht? Neem contact met ons op en wij zetten de cadeaubon om in een kortingscode die in je tijdens het afrekenproces kunt inleveren.

Een cadeaubon kopen?

Niet alleen in onze winkel, maar ook online kun je iemand verassen met een cadeaubon. Kies de waarde van de cadeaubon en verras je vriendin, moeder, zus, schoonmoeder of buurvrouw. Wij pakken de cadeaubonnen leuk in, zodat het niet alleen leuk is om te krijgen, maar ook om te geven! Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen als je speciale wensen hebt.


Betalen bij afhalen

Liever je bestelling persoonlijk afhalen in onze winkel? Kom gezellig langs in onze winkel in Delft. Bij het bestelproces kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor ‘Afhalen in de winkel’. Vervolgens kun je kiezen of je de bestelling vast wilt betalen, of dat je dit in de winkel doet met cash, pin óf creditcard. Bij het afhalen kun je je uiteraard altijd nog bedenken en eventueel van de verkoop afzien. Of misschien zie je in onze winkel wel iets wat nóg beter bij je past!