Over The Final Touch

Welkom op mijn blog! Ik ben Emke Schoonewille, 34 jaar en trotse eigenaar van The Final Touch. Sinds 2003 dé winkel voor modeaccessoires in het oude centrum van Delft. Naast de winkel is The Final Touch hét blog om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van modeaccessoires. Wekelijks schrijf ik hier over mijn persoonlijke favorieten, geef ik modetips en laat ik de nieuwste accessoires zien. Wees wel gewaarschuwd: van dit blog wordt je hebberig 😀

Personal Shopper Emke
Ik schrijf over de mooiste accessoires en de laatste modetrends – allemaal vanuit mijn winkel in Delft

Wat is The Final Touch?

The Final Touch is alles wat je outfit net dat beetje extra geeft. Het is die gave tas, kleurrijke sjaal of opvallende ketting. Met accessoires maak je je kleding helemaal af. The Final Touch is de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’. Eigenlijk is The Final Touch alles wat elke vrouw blij maakt 🙂

Handtas Berge blauw suede
The Final Touch is alles wat jouw outfit dat beetje extra geeft – zoals deze gave handtas bijvoorbeeld

Waarom dit blog?

Met dit blog wil ik je heel graag op de hoogte houden van nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van modeaccessoires. Daarnaast geef ik je tips over de meest uiteenlopende zaken die met mode en accessoires te maken hebben. Welke kleuren staan je goed? Hoe vind je de perfecte handtas? Of wat zijn de laatste sieradentrends? Kortom, alles wat jou ‘The Final Touch’ geeft :D. Uiteindelijk kan ik je dan misschien ook nog blij maken met een gave tas, ketting of andere accessoire uit de shop.

Ketting met stekels
The Final Touch heeft de mooiste sieraden

Inspiratie

De inspiratie voor dit blog haal ik voornamelijk uit mijn winkel en alles wat ik hier meemaak en tegenkom. Elke dag ben ik met veel plezier bezig met de laatste trends en de nieuwste musthaves. Daarnaast geven de klanten in mijn winkel, andere bloggers en jouw reactie mij de inspiratie voor dit blog. Daarom vind ik het zó leuk om te horen wat jij van mijn blog vindt en of je nog ideetjes voor me hebt.

Reizen

Foto vrienden Da Nang Vietnam
Making new friends op het strand van Da Nang, Vietnam

Om voortdurend op de hoogte te blijven van de allerlaatste modetrends ga ik regelmatig naar beurzen in binnen- en buitenland. Ik vind het heerlijk om te reizen en op zoek te gaan naar de laatste trends en natuurlijk de ‘never-ending-search’ naar dé ultieme accessoire. Ga je gezellig met me mee? Mijn koffers zijn al gepakt  #lovemyjob #wanderlust

Heb je me nodig bij het vinden van jouw ‘Final Touch’? Ik help je graag als personal shopper. Ben je op zoek naar iets specifieks, of zie je wat leuks in één van mijn posts, laat het me weten!

Lieve groet,

Emke

Leave a Comment