Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Werktas kopen

Wilt u een praktische werktas kopen die ook nog eens modieus is? The Final Touch heeft een ruime collectie werktassen in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. De werktassen hebben allerlei handige vakken, bijvoorbeeld om de laptop in op te bergen. U komt representatief voor de dag terwijl uw spullen goed zijn opgeborgen. U kunt online een werktas kopen bij The Final Touch, of langskomen in onze winkel aan de Wijnhaven 14 in Delft.

Een werktas met een modieuze uitstraling kopen bij The Final Touch

The Final Touch biedt een uitgebreid assortiment accessoires voor de perfecte look! Als u een nieuwe werktas wilt kopen, heeft u wellicht ook interesse in een nieuwe portemonnee, zonnebril, of andere leuke sieraden om direct uw look af te maken. De TFT Member Card geeft u 10% korting op de nieuwe collectie, en op de sale pagina van deze website vindt u sterk afgeprijsde artikelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen over een specifiek model werktas voordat u deze wilt kopen? Dan zijn wij u graag van dienst als u even contact opneemt via het telefoonnummer 085 – 888 3163. De medewerkers van The Final Touch vertellen u graag meer over onze tassen en alle andere producten uit onze collectie.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Prijs Newest Populair
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Prijs Newest Populair