Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Creditcardetuis

  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
Portemonnees zijn vaak niet gemaakt om heel veel pasjes in mee te nemen en ze gaan vaak kapot door de grote hoeveelheid pasjes die erin zitten. Wij hebben de ultieme oplossing in huis, een creditcardetui. Hier kunt u al uw pasjes in kwijt en u heeft ze altijd bij de hand. Bewaar uw pasjes veilig in één van onze 40 creditcardetuis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Houdt u van een ouderwetse ritssluiting of vindt u het veiliger als het creditcardetui gesloten kan worden met een knoop? Bij TheFinalTouch kunt u kiezen uit beide opties. Een creditcardetui heeft ruimte voor grote hoeveelheden pasjes. Ze zijn ook handig om business cards in te bewaren.

Bewaar uw pasjes in stijl | TheFinalTouch
Een creditcardetui kan een mooie aanvulling zijn op uw kledingstijl. Kies bijvoorbeeld een etui met print, dat geeft toch iets meer uitstraling aan uw creditcardetui. U kunt in onze webwinkel kiezen uit meerdere merken. De Burkely etuis hebben bijvoorbeeld een leuke print. De Secrid creditcardetuis zijn wat meer zakelijk. Ze hebben geen print en zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, wit en blauw.

De creditcardetuis van het merk Toni Perotti hebben een klassieke uitstraling. Als u op zoek bent naar een fleurig gekleurd creditcardetui dan moet u zoeken naar de MyWallit etuis. Alle creditcardetuis zijn van goede kwaliteit en hebben een lang levensduur, zoals u gewend bent bij de producten van TheFinalTouch.