Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Sleuteletuis

Prijs Newest Populair
Prijs Newest Populair
Met een etui voor uw sleutels heeft u alle belangrijke sleutels bij de hand. Een sleuteletui komt goed van pas als u de inhoud van uw tas wilt beschermen. Stel dat u de sleutels los in de broek- of jaszak doet, zonder een sleuteletui zal de voering naar verloop van tijd beschadigen door de scherpe gedeeltes van de sleutels. Voorkom dit met één van de sleuteletuis van TheFinalTouch. Kies een sleuteletui die bij de kleur van uw tas of portemonnee past, of ga voor een felle kleur zodat u direct uw sleuteletui kunt herkennen.

Shop portemonnees, sleuteletuis en telefoonhoesjes online
Bij TheFinalTouch bent u aan het juiste adres als u snel en gemakkelijk sleuteletuis wilt kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere artikelen zoals portemonnees, creditcardetuis en telefoonhoesjes. Wij zorgen ervoor dat u al uw geld en waardevolle spullen veilig op kunt bergen in de handige artikelen van TheFinalTouch. Het merk Toni Perotti heeft fraaie leren sleuteletuis die enorm handig zijn om bijvoorbeeld de autosleutels- huissleutels, of kantoorsleutels in op te bergen. Houdt andere persoonlijke spullen onbeschadigd door een sleuteletui te bestellen!

Veilig betalen, snelle levering bij TheFinalTouch
Als u een sleuteletui koopt in onze webshop op doordeweekse dagen voor 17.00 uur heeft u hem de volgende werkdag al in huis. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze winkel in Delft. U kunt veilig online betalen bij uw eigen bank via iDeal. Shop dus nu in onze webwinkel!