Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Portemonnees

  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
Anno 2015 heeft bijna iedereen wel een portemonnee, maar in welk jaartal is hij eigenlijk ontstaan en sinds wanneer is de portemonnee die wij nu kennen in gebruik gegaan? Daarvoor moeten we terug naar 3000 jaar voor Christus. Toen werd de eerste portemonnee gevonden bij Otzi de IJsman, het was een kleine leren heuptas. Rond de 15e eeuw werd de portemonnee gedragen door mannen en vrouwen. Ze waren vaak op een mooie manier geborduurd en tegen die tijd was de portemonnee dus ook eigenlijk al een mode accessoire. De portemonnee die wij kennen werd in de 17e eeuw uitgevonden, kort nadat het papiergeld in Amerika was uitgevonden. In de 20e eeuw begonnen de portemonnees echt als modeattribuut door te breken en begonnen bekende merken als Louis Vuitton, Alexander McQueen en Gucci met design portemonnees op de te markt komen.

Ruim assortiment verkrijgbaar
Bij TheFinalTouch kunt u kiezen uit wel meer dan 150 portemonnees. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen, zodat u een portemonnee kunt kiezen die persoonlijk bij u past. U heeft de keuze uit meer dan 15 verschillende merken uit binnen én buitenland. Het Nederlandse merk HJ de Rooy heeft bijvoorbeeld luxe portemonnees die goed passen bij zakelijke gelegenheden. De buitenlandse merken Piquadro en Beardesign staan bekend om hun stijlvolle en strakke portemonnees en zijn echte must-haves die uw outfit compleet maken!

Portemonnees, sleutel etuis en tablethoesjes
We hebben niet alleen mooie portemonnees in ons assortiment, u kunt bijvoorbeeld ook een bijpassend sleutel etui, creditcard etui of telefoonhoesje vinden in onze webshop. Alle producten zijn van de hoge kwaliteit die u bij TheFinalTouch.nl gewend bent en de producten hebben een lange levensduur. Shop nu in onze webshop en combineer producten uit onze collectie om uw kledingstijl die echte ‘final touch’ te geven!