Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Riemen

  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
Riemen worden al sinds jaar en dag gedragen door mannen en vrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat de mensheid al ongeveer 5000 jaar lang gebruik maakt van riemen. In die tijd werd de riem nog niet gebruikt als modeaccessoire maar was hij puur voor functioneel gebruik. Ze werden toentertijd al van leer gemaakt. Aanvankelijk stond de riem bekend als gordel en werden ze gebruikt om messen, stokken en geldbuidels mee te vervoeren. De riem is natuurlijk erg bekend van de wild westen films, waar de cowboys hun pistolen in een holster aan de riem deden.
Russische en andere Oost-Europese soldaten droegen omstreeks de eerste Wereldoorlog zeer strakke en brede riemen, dit was om autoriteit uit te stralen. De strakke riemen om het middel zorgden ervoor dat de schouder en borstpartij groter leek, wat dus een indrukwekkende uitstraling teweeg bracht. Rond het begin van de 20e eeuw werd de riem ook een modeverschijnsel. Ze begonnen steeds meer kleur te krijgen en werden uitgebracht in verschillende soorten en maten. De grote modehuizen begonnen met de marketing van riemen en al snel werd de riem een belangrijk mode verschijnsel dat anno 2015 niet weg te denken is uit het straatbeeld.

Leuke damesriem kopen op TheFinalTouch.nl
De collectie van TheFinalTouch bestaat uit vele riemen in verschillende kleuren en maten. Onze riemen zijn gemaakt van kunststof en leer. U kunt kiezen uit 2 merken, de TFT belts en Angelo de Lombardi riemen. De collectie bestaat uit de nieuwste trends. Of u nou op zoek bent naar een heupriem, broekriem of een tailleriem, bij TheFinalTouch is er genoeg keuze en zult u zeker weten slagen. Shop bijvoorbeeld deze trendy smalle riem met studs als u een riem zoekt die past bij uw outfit als u een avondje uitgaat. Met een mooie riem geeft u uw outfit de ´final touch´.

Uw riem veilig online betalen
U kunt bij TheFinalTouch veilig betalen op een aantal manieren. U kunt met iDeal betalen, gebruik maken van overboeking en met een creditcard betalen. Ook is het mogelijk om producten van ons te ontvangen als u woonachtig bent in België of Duitsland. In België kunt u betalen via Mistercash. In Duitsland is het mogelijk om te betalen via Giropay en Sofort Banking. Voor geen van deze betaalwijzen worden kosten in rekening gebracht. Shop dus veilig en snel bij TheFinalTouch!