Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Tailleriemen

Prijs Newest Populair
Prijs Newest Populair
Een tailleriem is de ideale riem voor vrouwen om een zogenaamd ‘zandloperfiguur’ te creëren. Het dragen van een tailleriem zorgt ervoor dat u uzelf optisch slanker laat lijken. Deze riem is goed te dragen bij verschillende outfits, draag hem bijvoorbeeld bij een mooi jurkje of een langer vest. Deze riemen en ceinturen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Door te spelen met de maat van de riem kunt u bepaalde delen van uw bovenlichaam accentueren. Zo is een brede tailleriem geschikt voor mensen met een lang bovenlichaam en een smalle tailleriem voor mensen met een kort bovenlichaam. Een andere kleur riem dan de kleding zelf past goed als u een lang bovenlichaam heeft en dezelfde kleur riem als de kleding past bij mensen met een kort bovenlichaam en een onduidelijke taille. Dit zijn een paar handige tips bij het kiezen van een leuk riem voor uw outfit!

Leuke tailleriem bestellen op TheFinalTouch.nl
In onze webshop vindt u veel verschillende tailleriemen in diverse prijsklassen. Bij ons kunt u kiezen uit smalle riemen en brede riemen in diverse kleuren, geschikt voor iedere gelegenheid. Op zoek naar een donkere smalle tailleriem met een brede rechthoekige gesp voor in de wintermaanden? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel!

Bestellen vanuit het buitenland
Heeft u een leuke tailleriem gezien in onze webshop, maar woont u in België of Duitsland? Geen probleem, TheFinalTouch levert ook in deze landen. Bij orders van € 100 of meer wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor orders tussen de € 50 - € 100 brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening, voor orders onder de € 50 brengen wij € 9,95 in rekening. Shop snel op TheFinalTouch.nl!