Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Secrid

Secrid

  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair
  1. 1
  2. 2
Prijs Newest Populair

Secrid | Stijlvolle portemonnees en kaarthouders

Marianne van Sasse van IJsselt en René van Geer besloten nadat ze al lange tijd samen werkzaam waren als ontwerper voor grote internationale telecom- en textielondernemingen dat het tijd was voor een nieuwe stap in hun carrière. Het was hun droom om een eigen productlijn op te zetten, die volledig gebaseerd was op hun eigen visie. In januari 2009 zijn ze begonnen met het merk Secrid, waarbij ze al hun kennis en ervaring hebben ingezet om de ultieme portemonnees/kaarthouders te ontwikkelen. Het eerste product dat van Secrid op de markt kwam, de Secrid Cardprotector, werd in 2010 direct onderscheiden met een Red Dot Design Award.

Ruim assortiment leren portemonnees

In 2010 zijn ze ook begonnen met de introductie van leren portemonnees en toen in 2012 de complete lijn uit was gebracht, werden ze onderscheiden met de eervolle internationaal hoog aangeschreven Aluminium Award. Het merk is ook onder de aandacht van TheFinalTouch gekomen. De leren portemonnees en creditcardetuis zijn een fraaie aanvulling op het assortiment. Ondertussen is Secrid al verkrijgbaar in 45 landen in de wereld. In onze webshop shopt u onder andere hippe Secrid portemonnees en creditcardetuis. Kies uit meer dan 125 portemonnees op TheFinalTouch.nl!

Portemonnees, creditcardetuis en sleuteletuis gemakkelijk online bestellen

TheFinalTouch is altijd op zoek naar mooie nieuwe modeaccessoires en merken die een aanvulling zijn op onze collectie. Wij proberen ons aanbod steeds weer te vernieuwen zodat u kunt kiezen uit unieke producten. Bekijk ons aanbod portemonnees, creditcardetuis en sleuteletuis en bestel deze gemakkelijk en snel online in onze webshop!