Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Kettingen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7
Prijs Newest Populair
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 7
Prijs Newest Populair
Een ketting is een sieraad met een rijke geschiedenis. Men is het er niet over eens wanneer de eerste kettingen gemaakt zijn. Waarschijnlijk is de eerste ketting ooit gemaakt in Zuid-Afrika. Archeologen hebben deze vondst in een grot gedaan en de ketting zou ongeveer 75.000 jaar oud zijn. Het was een ketting gemaakt van touw en aan dit touw zijn meerdere insecten vastgemaakt. In de loop der jaren zijn de kettingen geëvolueerd. De oude Egyptenaren waren gek van sieraden en in graven van farao’s zijn mooie kettingen gevonden die bestonden uit edelstenen, glas en zelfs goud.

Vanaf die tijd was duidelijk dat kettingen een statussymbool waren. Hoe fraaier ze waren hoe hoger de status van de persoon was die de ketting droeg. Naarmate de tijd vorderde en hoe dichter we bij het nieuwe millennium kwamen, werden er steeds nieuwere kettingen ontworpen. De kettingen van nu bestaan uit veel verschillende soorten materialen.

Online kettingen kopen?
TheFinalTouch heeft een ruim assortiment aan prachtige dames kettingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor kettingen met kralen, steentjes en hangers. Wij hebben mooie sieraden voor elke gelegenheid. Online kettingen kopen doet u op TheFinalTouch.nl waar u kunt kiezen uit meer dan 200 kettingen. Ze zijn gemaakt van de mooiste materialen en zijn nikkelvrij. Bekijk snel ons complete assortiment kettingen.

Kiezen uit een grote collectie
Wij hebben 3 merken kettingen in onze collectie, ons eigen merk TFT Jewels, By Mariève en Anartxy. Maak uw outfit compleet met een sieraad van TheFinalTouch. Verschillende soorten en maten, diverse kleuren en kettingen in elke prijsklasse. Check ons aanbod in de webshop!