Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Heuptassen

Prijs Newest Populair
Prijs Newest Populair
Een heuptas wordt meestal als ouderwets of oubollig gezien, maar de tassen van TheFinalTouch zijn dat zeker niet. De heuptas wordt ook wel een buideltas genoemd en begint weer helemaal in de mode te komen, wat voornamelijk te danken is aan bekende modemerken die de tasjes vertonen op de catwalk. Bijvoorbeeld tijdens de Milaan Fashion Week zijn de heuptasjes te zien geweest. De fashion bloggers hebben hier direct aandacht aan besteed in hun blogs en dit heeft er allemaal aan bijgedragen dat heuptasjes weer helemaal hip beginnen te worden anno 2015!

Heuptasje kopen? Check de collectie op TheFinalTouch.nl
De heuptas is een handige tas die tevens zeer veilig is. De heuptassen van TheFinalTouch zijn vervaardigd van het mooiste leer en hebben handige vakken en ritsen. De tasjes zijn persoonlijk geselecteerd en van de beste kwaliteit. De heuptas is handig te gebruiken als u niet teveel spullen mee hoeft te nemen. U kunt hem tijdens elk seizoen dragen. Bekijk nu ons aanbod van heuptassen!

Neem ook eens kijkje in onze winkel in Delft
TheFinalTouch heeft buiten een webshop ook een gewone winkel. Op zoek naar persoonlijk advies, of wilt u een tas eerst in levende lijve zien voordat u hem koopt? Kom langs in onze winkel in Delft. Adres: Wijnhaven 14, 2611 CR Delft. op dinsdag t/m vrijdag zijn wij geopend vanaf 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op maandag zijn we gesloten. Ook telefonisch staan we voor u klaar. Voor al uw vragen kunt u ons op het volgende nummer bellen: 015-2145945. Ons liever per mail contacteren? Klik hier om contact met ons op te nemen via het contactformulier.