Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Tassen

Prijs Newest Populair
Prijs Newest Populair
Tassen worden al eeuwenlang gebruikt voor verschillende doeleinden en zowel mannen als vrouwen maken er gebruik van. In de 16e eeuw had kleding nog geen binnenzakken, dit hield in dat men tassen en beurzen gebruikte om geld en andere spullen die men nodig had mee te nemen. Het uiterlijk van tassen maakte de mensen toentertijd nog niet veel uit omdat het vooral gebruikt werd als middel om spullen mee te nemen, het was nog geen modeverschijnsel. Er zijn nog een aantal tassen van die tijd te vinden in verschillende tassen musea, het zijn er alleen niet veel omdat de tassen in die tijd gemaakt waren van materiaal dat vergankelijk is.

In de 20e eeuw werd de tas echt een modeaccessoire. Er kwamen veel verschillende tassen in diverse soorten en maten op de markt en het werd een big business. Het begon hip te worden als je een tas van een luxe merk droeg en in deze periode ontstonden er wereldberoemde tassenmerken. Vooral de leren tas kwam veel voor in het straatbeeld.

Mooie tassen kopen
Bij TheFinalTouch bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hippe damestas. Ons assortiment bevat meer dan 400 tassen. Wij hebben handtassen, werktassen, rugtassen, heuptassen en avondtassen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen en formaten. Voor iedere gelegenheid is er wel een tas te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een mooie leren tas van het Italiaanse merk Gabs of voor een kleurrijke tas van het Nederlandse merk Burkely. Wij hebben de mooiste damestassen voor u geselecteerd in onze webshop en u kunt ook terecht in onze winkel in Delft. Koop dus nu uw tassen online op TheFinalTouch.nl of bezoek onze winkel!

Waarom TheFinalTouch?
TheFinalTouch.nl kenmerkt zich door het aanbod van exclusieve accessoires van uitstekende kwaliteit. Van al onze artikelen is er slechts een beperkte voorraad zodat de exclusiviteit behouden kan worden en er vaak nieuwe artikelen bijkomen.
TheFinalTouch.nl opende haar deuren aan de Wijnhaven 14 in Delft op 15 maart 2003. Sindsdien is onze winkel uitgegroeid tot een begrip binnen Delft.