Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Stel je vraag

Op elk moment van de dag staan wij voor je klaar. De stomste vragen zijn de vragen die niet zijn gesteld, dus schroom niet om ons te bereiken. Bel ons via telefoonnummer 085-8883163 van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, en wij staan je heel graag te woord. Liever online een vraag stellen? Dit kan via e-mail, Facebook, Twitter en nu ook gemakkelijk via Whatsapp via telefoonnummer 06-48316441. Zo zijn wij altijd dichtbij en staan wij zeven dagen per week voor je klaar!


Bel ons direct op 085 - 888 3163

Via de telefoon contact met ons opnemen en direct een antwoord? We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om een voicemail achter te laten. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Whatsapp naar 06 - 4831 6441

Stel je vraag via Whatsapp en krijg meteen antwoord. Stuur je vraag nu via Whatsapp en we sturen meteen een antwoord, foto of andere informatie om je te helpen bij het bestellen van je favoriete accessoire. Ook in het weekend kun je van ons meteen een antwoord verwachten. We kijken uit naar jouw bericht!


Stuur direct een e-mail

Ook via de elektronische post zijn we te bereiken. Stuur een bericht via het contactformulier en wij reageren binnen twee uur op uw vraag.


Facebook & Twitter

Stel je je vraag liever via social media? Dat kan! Stuur ons een bericht via Facebook of Twitter en wij reageren binnen één uur. Kun je meteen onze pagina's bekijken en natuurlijk 'liken'. We zien je graag!