Product was successfully added to your shopping cart.
0artikel(en)

Er zit niks in je winkelmandje.

Zonnebrillen

Prijs Newest Populair
Prijs Newest Populair
Zonnebrillen zijn anno 2015 razend populair. De belangrijkste functies van de zonnebril zijn natuurlijk de ogen beschermen tegen zonnestralen en ervoor zorgen dat je geen hinder ondervindt tijdens het rijden, maar een zonnebril is veel meer dan dat. Ze worden ook gedragen als de zon niet schijnt en zijn het ideale modeaccessoire om je outfit mee af te maken.

Zonnebrillen zijn er al sinds de 12 eeuw. De Chinezen droegen zonnebrillen tijdens verhoren en in de rechtbank, om gezichtsuitdrukkingen te verbergen. Rond de 20e eeuw werd het echt hip om een zonnebril te dragen. Het bekende zonnebril merk Ray Ban mocht een bril ontwerpen voor de Amerikaanse luchtmacht, om hun ogen te beschermen tijdens vluchten. Deze bril, de zogenaamde aviators werden een regelrechte hit toen ze ook verkrijgbaar waren voor het grote publiek. Deze zonnebril heerst nog steeds het straatbeeld in 2015.

Dames- en herenzonnebrillen kopen online
Een trendy zonnebril is een must-have voor elke man en vrouw. TheFinalTouch heeft daarom een uitgebreid assortiment zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Al deze brillen zijn 100% UV beschermend, zodat uw ogen geen schade oplopen door zonnestralen. Alle brillen worden geleverd met poetsdoekje en brillenkoker, waardoor u uw zonnebril langer in goede staat kunt houden. U kunt kiezen uit tientallen verschillende monturen en kleuren glazen, voor elke outfit is er wel een zonnebril te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de populaire pilotenbril met bruin glas, deze bril staat erg goed bij een winterse outfit en een bruine leren jas. Kom dus nu uw zonnebril kopen op TheFinalTouch.nl!

Volg TheFinalTouch op Social Media
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent TheFinalTouch en volg ons op social media. Wij zijn actief op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube. Als u vragen heeft over een zonnebril of over iets algemeens kunt u ons een berichtje sturen via Facebook of Twitter. Tijdens kantooruren zullen we binnen 2 uur reageren. U kunt ons ook bellen of een e-mail sturen.